Pastele* îs mâncarea cea mai ușor de preparat. Pui o oală de apă la fiert, timp in care, in tigaie prepari rapid un sos și gata-i masa in maxim 20 de minute.
Da' ce paste pui la fiert in oală?
Alegi forma pastelor în funcție de sosul ce îl pregătești după cum urmează:
✅ Dacă ai un sos mai lichid, îți recomand o pastă scurtă ce retine foarte bine sosul. Nu ai vrea să mănânci pastele goale și sosul să îți rămână în farfurie, dacă tot l-ai făcut 😉
Din magazinul nostru îți recomandăm toate formele de răsucite, melci, macaroane și scoici.
Alege o formă cu gaură, sau cu striații, sosul o să intre în formă și tu o să te bucuri de o masă delicioasă.
✅ Dacă te hotărăști să faci un sos mai consistent, cu o carne de vită, fructe de mare sau ciuperci merg foarte binepastele lungi. Se așază bine în farfurie, iar tu mănânci suficient sos da' și paste.
Din magazinul nostru îți recomandăm toată gama de Lăști și Spaghete.
* în opinia noastră