Într-un colț de rai din Maramureș, unde tradiția-i sfântă, povestea noastră începe cu venirea primului prunc. În casa noastră, pastele-s de când lumea, dar mi-am zis să le dau un strop de culoare și sănătate. Așa că am pus in aluat, spanac și sfeclă din gradina.
Dintr-o idee, s-o născut o mândrețe de lucru: Răstăuțele Maramureșene. Cu drag și trudă, am păstrat obiceiul, si am folosit pe langa, legume din grădina noastră și de la gospodarii satului. Tot ce punem în ele îi ales cu grijă, că nu-i vorbă doar de paste, ci de suflet, tradiție și bucate ca la bunica acasă.
Legumele cresc cu răbdare, fără chimicale, sub soarele blând, iar ce nu avem, luăm de la oamenii harnici de la sat. Oăle ce le folosim vin de la un gospodar vrednic, care-și crește găinile la sol, libere, cum îi firesc. Așa, ținem aproape și ne sprijinim unii pe alții.
Așa cum bunica m-o învățat să fac tăiței cu suflet, așa vrem și noi să lăsăm mai departe o părticică din istoria ce o scriem astăzi. Nu-s doar amintiri din trecut, ci și o punte spre viitor, unde simplitatea, firea curată și dragostea de tradiție rămân la loc de cinste.
Când alegi Răstăuțele Maramureșene, nu cumperi numa paste, ci duci acasă o bucățică din Maramureș, din drag de tradiție și de mâncare bună. Că, la noi, fiecare fir de tăiței are o poveste!