Pesto-ul de busuioc artizanal este o explozie de arome naturale. Am folosit busuioc proaspăt cules din propria grădină, ulei de măsline de calitate, brânză maturată tare (lapte, sare, cheag), migdale, usturoi și sare.
Fiecare borcan conține doar 6 ingrediente, fără E-uri sau aditivi.
Este perfect pentru o masă rapidă și 100% sănătoasă.
Adaugă o linguriță de sos pesto cu busuioc peste pastele tale preferate și simte gustul verii chiar în farfuria ta!
Comandă acum și bucură-te de aroma mediteraneeană (preparată manual în Maramureș), direct în bucătăria ta!
A se păstra la temperatura ambientală de până la 21°C, ferit de umiditate și razele directe ale soarelui. După deschidere, a se consuma în maxim 5 zile și a se păstra la frigider.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
No, pesto-ul ăsta nu-i ca altele! După ce am îngrijit busuiocul din grădina mea zi de zi, a venit vremea să culeg frunzele.
Întâi am luat un coș mare în care să încapă ce urma să pun. După ce toată strada s-a umplut de mirosul busuiocului proaspăt… m-am retras în atelier și mi-am pus șorțu’.
Am scos foaia cu rețeta pe care am perfecționat-o timp de 2 ani. La busuiocul curățat am adăugat ulei de măsline bun, brânză maturată tare, migdale și usturoi, toate naturale, fără chimicale. După ce pesto-ul a fost gata, l-am pus cu mare atenție, manual, în borcane.
Așa am alcătuit minunăția asta de pesto.
Numa’ bine, înainte să mă apuc de treabă, am încuiat poarta încă de dimineață, ca să nu vină oamenii după miros, că aveam treabă multă.
După ce am terminat totul, m-am gândit că e vremea să mă duc și eu acasă, să gătesc la copii, la întreaga familie. Timp puțin, foame mare!
Așa că am fiert în 5 minute niște lăști și am adăugat sosul de pesto. A ieșit ceva de-ți lasă gura apă!
Când îți pui o linguriță de pesto în paste, pe legume coapte sau în salată, numa’ că-ți vine să mânci și borcanul (care nu-i de mâncare). Parcă simți razele soarelui și mirosul verii, toate adunate într-un borcan de bunătate.
Chiar că-i tare bun pentru zilele când vrei să te bucuri de o masă rapidă, da’ cu un gust mediteraneean.
Că la noi în Maramu’, numa’ ce-i lucrat cu suflet și cu rânduială ajunge să fie cu adevărat bun! Acest pesto a cerut 2 ani de dedicare, așa că i-am oferit din belșug, până s-o pot scoate la lumină!
No, și așe o ieșit pesto-ul nostru cu busuioc de fain!
Ingrediente:
Ulei de măsline
Busuioc proaspăt
Brânză maturată
Brânză maturată tare (lapte, zer, cheag)
Migdale
Usturoi
Sare