În timp ce apa fierbe, iei o tigaie și pui cam 50 gr de unt la topit.
Când untul îi topit, pui juma de pachet de pasmet la rumenit.
În timpu` ăsta apa fierbe și poți pune liniștit colțunașii la fiert.
Îi fierbi 8-10 minute, la foc domol musai și nu amesteci în ei.
După ce colțunașii îs fierți, îi pui peste pesmetul așezat într-o oală înaltă și îi scuturi până îs acoperiți de tot cu pesmet.
Pentru un plus de aromă și gust îi poți servi cu miere, scorțișoară și nuci puțin prăjite.
Să ai poftă bună!
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.
Ana O,
Am incercat reteta aproape ca si in recomandare. Am pus putin zahar brun in loc de miere. Delicios!!! Recomand
RaspundeA fost util acest review?
Anca,
Ne bucurăm tare mult că îți plac!
O primavară minunată!