Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
No, paste ca astea nu-s orice paste! Îs lucrate cu migală și fără ou, numa’ din făină de grâu dur și legume alese, ca să iasă nu doar gustoase, da’ și frumoase pe masă! Spanacu’ le dă verdele ăla proaspăt, sfecla le face roșii ca focu’, iar ardeiul le colorează de la galben la portocaliu, numa’ să-ți fie drag să le pui în farfurie.
Ingrediente faine, lucrate cu răbdare
– Făină de grâu dur: O folosim din belșug, că-i de calitate bună și ține pasta fermă, numa’ bună de prins sosurile.
– Spanac: Nu doar că le face verzi, da’ și aduce cu el fier și vitamine să-ți dea putere.
– Sfeclă: Dă culoarea aia frumoasă și-i plină de antioxidanți, să te țină sănătos.
– Ardei: Bagă un strop de dulceață și vitamine de să-ți fie numa’ bine la trup.
Lucrate ca pe vremuri, fără grabă
Frământăm aluatul domol, ca să iasă numa’ cum trebe, apoi-l modelăm în scoici mici și faine, numa’ bune de strâns gustul sosurilor. După aia, le uscăm încet, la aer curat, să-și păstreze toate bunătățile din legume și să fie gata numa’ de pus la fiert.
Bune de pus pe masă, sănătoase și colorate
Pastea astea nu-s doar de arătat bine, îs și pline de nutrienți și gust adevărat. Se potrivesc numa’ bine la o salată faină, la o mâncare simplă cu un pic de ulei și usturoi, ori la rețete mai dichisite, cu sosuri bune.
Cum le fierbi?
Le pui în apă clocotită și le lași vreo 8-10 minute, la foc domol, până rămân ferme și numa’ bune de mâncat. După ce-s gata, le poți mânca simple ori cu ce sos îți place, că îs bune în orice fel.
No, că la noi în Maramu’, pastele-s făcute cu suflet și cu rânduială, așe că-s numa’ bune de pus pe masă și de bucurat familia cu ele!
Se Fierb La Foc Domol 8-12 Minute.: