Durata de livrare: 3-4 zile lucrătoare
No, răsucitele astea îs făcute fără ou, numa’ cu făină de grâu dur, apă și hribi culeși de prin pădurile noastre. Îi o rețetă simplă, da’ de mare cinste, așe cum o fost lăsată din bătrâni, când gospodinele făceau mâncare din ce le dădea natura, fără nimic în plus, numa’ ce-i trebuincios.
Hribii, aurul pădurii, îi uscăm blând, să-și păstreze aroma lor adâncă și faină. Îi mărunțim și-i punem direct în aluat, să ajungă gustul lor în fiecare răsucită. Când le fierbi, își păstrează bine ținuta, rămân ferme și numa’ bune de prins sosurile și condimentele. Îs așe de gustoase, c-ai putea să le mănânci și goale, numa’ cu un pic de ulei bun și-o mână de verdeață.
Și nu-i numa’ de gust, hribii îs și tare sănătoși! Îs plini de vitamine, minerale și-s numa’ buni pentru inimă și pentru vlagă. O mână de hribi îți dă putere, că-s bogați în fier și proteine, numa’ buni pentru oricine vrea să mănânce curat și sănătos.
Răsucitele le uscăm fain, la aer curat, fără grabă, așe cum îi obiceiul pe la noi. Și-ți spunem drept, numa’ din ce-i mai bun le facem. Le împachetăm cu grijă, în pungi biodegradabile, numa’ bune de dus acasă și de pus pe masă.
Că la noi în Maramu’, simplitatea-i cea mai mare bogăție!
Se Fierb La Foc Domol 8-12 Minute.:
Diana,
Cele mai faine paste mancate de noi! Toata casa mirosea hribi ❤️
RaspundeA fost util acest review?
Anca Valean,
Ne bucuram foarte mult ca va plac!