Răstăuțe Maramureșene Lăști cu sfeclă

Răstăuțe Maramureșene
1 Review
24,00 Lei

Lăști cu sfeclă - Paste artizanale cu ou și sfeclă

Lăștile cu sfeclă sunt paste artizanale cu ou, frământate manual din făină de grâu dur, ouă proaspete și sfeclă roșie cultivată local. Au o culoare intensă și un gust dulceag subtil, perfecte pentru mese sănătoase și pline de energie. Comandă acum și adu culoarea naturii în farfuria ta!

Se păstrează în loc uscat, ferit de razele directe ale soarelui.
A se consuma, de preferință înainte de data înscrisă pe ambalaj.
8 In stoc

Durata de livrare: 3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C2 Ai nevoie de ajutor? 0740974023 / 0732840166
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (1)
Informații generale
Lastile sunt făcute din făină de grâu dur, sfeclă și ouă. Ambalăm tăiețeii în pugi kraft 100% biodegradabile pentru a reduce poluarea asupra mediului.

Legumele sunt cultivate de micii producători din zona Maramureșului, o parte fiind cultivate chiar în grădina noastră de la țară. Ouăle ce dau textura și proteinele din paste, provin dintr-o fermă ce cresc găinile la sol. Făina este produsă intr-o moară din judetul Cluj din cereale românești.
Informatii conformitate produs
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
Achizitie verificata

Maghei Alina,

Avem nevoie și de fierul conținut de sfecla.
Eu și familia mea ,un băiat de 12 ani ,o fetiță de 5 ani și un soț devorator de paste,ne declarăm impresionați de gustul autentic al tuturor pastelor artizanale,făcute din ingrediente naturale ,sigure,creative,sănătoase precum sunt faina integrala ,ouăle de casa,pasta din legumele din gradina,hribii și leurda din pădure.Suntem o familie curcubeu ,drept urmare am devenit clienți fideli ai pastelor colorate,amestecate..Este absolut minunat sa consumi aceste paste delicioase,consistente,cu un aport mare de vitamine și minerale ,deoarece ele sunt uscate lent 2-3 zile și astfel își păstrează intacte aceste vitamine și minerale.Pasta de legume își păstrează toate calitățile sănătoase datorita faptului că nu este procesata în nici un fel .Pur și simplu prin uscarea lenta se păstrează vitaminele din legumele folosite precum și mineralele din celalalte ingrediente folosite. De gătit le gătesc de 3-4 ori pe săptămâna ca și paste bologneze,sau paste carbonara.
De obicei fac un sos din roșii,bulion,ceapa,usturoi ,parmezan,busuioc,dovlecel,ardei capia,ardei capia copt câteodată conopida,brocolli,legume mexicane ,mazăre,fasole verde .Niciodată nu lipsește parmezanul.Eu sunt foarte incantata de aceste paste ,precum sunt și de doamna ingenioasă pe care le-a creat .Va doresc pofta buna tuturor și sper sa nu ratați asemenea bunătăți.
Va îmbrățișăm colorat doamnă.Ne-ați adus un plus de culoare și de sănătate în viață! Va dorim excelență și pasiune !

Raspunde

A fost util acest review?

1 persoana a considerat acest review util!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!