Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Informații generale
No, răsucitele astea nu-s numa’ niște paste obișnuite, că-s lucrate cu mare migală și cu drag, așe cum îi rânduiala pe la noi în Maramu’. Le facem numa’ din făină de grâu dur, ouă proaspete și hribi aleși cu grijă, culeși din codrii noștri de munte, unde aeru-i curat și pământu-i darnic.
Hribii, numa' să-i simți în aluat! Îi uscăm blând, să-și păstreze toată aroma lor pământie și faină, apoi îi amestecăm bine-n cocă, să ajungă în fiecare fâșie de răsucită. Odată ce-s fierte, răsucitele rămân faine și numa’ bune de prins gustu’ sosurilor. D-apoi să le mănânci numa’ așa, cu un pic de unt și-o mână de pătrunjel verde, că numa’ te duc cu gându’ la vremea când bunica întindea aluat pe masă și umplea casa de miros fain!
Hribii nu-s numa’ buni la gust, da' îs și tare sănătoși! Îs plini de vitamine și minerale, țin bine la inimă și-ți dau vlagă, numa’ buni pentru cine-i vrednic și harnic. Și-apoi, știi cum îi, ce-i cules cu mâna și crescut în pădure-i cel mai de preț dar de la natură!
Noi le uscăm fain, la aer curat, fără grabă, așe cum îi datina. Și-ți spunem drept, numa’ cu materie primă de cea mai bună calitate lucrăm. Le împachetăm fain frumos, în pungi biodegradabile, numa’ bune de dus acasă și de făcut o masă de neuitat!
Că la noi în Maramu’, numa’ lucrurile făcute cu drag și după rânduială ies cu adevărat bune!
Se Fierb La Foc Domol 8-12 Minute.:
Adriana Nagy,
Extraordinar de bune cu sos alb si costite ,sunt bune pentru cei ca mine care iubesc ciupercile in sine dar nu i pica bine , ingeniozitate si calitate romaneasca ….
RaspundeA fost util acest review?