Pentru o porție: 80-100gr paste 1/2 dovlecel 1 ceapă mică 1/2 legatură pătrunjel 20-50 gr unt sare, piper, după gust
Mod de preparare 1. Încingi o tigaie în care pui untul la topit. Dupa ce îi topit untul, arunci în tigaie ceapa tăiată mărunt, și dovlecelul dat pe răzătoarea mare.
2. După ce legumele îs moi (cam 10 min), le asezonezi cu sare și piper după gust și arunci peste compoziție, pătrunjelul tocat mărunt. 3. În timpul asta, pui pastele la fiert în apă cu un strop de sare.
4. Când pastele îs aproape fierte, le pui în tigaie peste legume și le mai lași la foc mediu, încă 5 minute pentru a se amesteca aromele.
5. Le poți servi cu parmezan sau fără. Poftă bună!
P.S. Puteți folosi paste simple, amestecate, cu dovleac, sfeclă, spanac, în oricare variantă de formă.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.