În februarie și martie, beneficiezi de un super preț la răsucitele amestecate

Paste cu dovlecel

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Selectia ta:

Pret: Sub 50 ×
Pentru o porție:
80-100gr paste
1/2 dovlecel
1 ceapă mică
1/2 legatură pătrunjel
20-50 gr unt
sare, piper, după gust


Mod de preparare
1.  Încingi o tigaie în care pui untul la topit. Dupa ce îi topit untul, arunci în tigaie ceapa tăiată mărunt, și dovlecelul dat pe răzătoarea mare.


2. După ce legumele îs moi (cam 10 min), le asezonezi cu sare și piper după gust și arunci peste compoziție,  pătrunjelul tocat mărunt.
3. În timpul asta, pui pastele la fiert în apă cu un strop de sare.


4. Când pastele îs aproape fierte, le pui în tigaie peste legume și le mai lași la foc mediu, încă 5 minute pentru a se amesteca aromele.


5. Le poți servi cu parmezan sau fără.
Poftă bună!

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!