Informatii generale Pastele noastre amestecate cu legume – o minune de gust și culoare, făcute cu suflet de maramureșean! No, paste ca astea nu-s orice paste! Le facem cu grijă și cu mare rânduială, din ce-i mai bun din natură: făină de grâu dur de cea mai bună calitate, ouă proaspete, spanac ce dă culoarea verde vie, sfeclă cu roșu intens și ardei, de la galben la roșu, plini de vitamine. Rezultatul îi o adevărată feerie pe masă, cu culori naturale obținute numai din legume, ca să-ți încânte nu numai gura, ci și ochii! Ingrediente și măiestrie în lucru
Făina de grâu dur: O folosim din belșug, că-i plină de proteine și dă pastei o textură fermă și elastică, ca la vremurile bune.
Ouăle proaspete: Le adăugăm cu drag, ca să le dea pastelor o consistență bogată și un gust plin.
Legumele colorate (spanac, sfeclă, ardei): Le prelucrăm cu grijă, păstrându-le culoarea naturală, pentru a crea o paletă vibrantă ce transformă orice farfurie într-o adevărată operă de artă culinară.
Măcar și aluatul-l frământăm încet, ca să se dezvolte bine glutenul, apoi-l modelăm în diverse forme – de la laști, la răsucite și scoici – toate făcute din inimă în atelierul nostru din Baia Mare. Le usucăm la aer curat, la temperaturi blânde, ca să-și păstreze toți nutrienții și culoarea. Ambalare și sustenaibilitate Le împachetăm cu mare grijă în pungi biodegradabile, făcute din materiale ecologice, care se descompun natural. Așa, păstrăm nu doar calitatea pastelor, ci și natura, pentru că suntem mândri de tradițiile noastre și de grija față de mediul înconjurător. Beneficii și utilizare Aceste paste nu-s doar gustoase, ci și sănătoase: bogate în vitamine și minerale, le faci ca să-ți lumineze orice preparat. Culorile vibrante transformă orice farfurie într-o feerie, fie că le pui în salate reci sau ca bază pentru feluri principale sofisticate, cu sosuri simple de roșii, pesto sau chiar cu fructe de mare și carne. Mod de preparare Le fierbi la foc domol – la un nivel de 5-6 pe plita cu inducție – în apă clocotită și le lași 8-10 minute, până când rămân ferme, da totuși bune de prins sosurile. După ce-s fierte, poți să le savurezi cum, cu un strop de unt, ulei bun sau cu verdeață, după gust. La noi în Maramu’, paste ca astea, făcute cu drag și după rânduială, ies cu adevărat bune și te poartă înapoi la gusturile de odinioară, când natura dădea ce-i mai bun pentru masă și pentru suflet!